Hub gives a New Year’s peek at Mill Street reno

by Brent Eades

A couple of hundred people turned out on New Year’s Day to see how The Hub’s renovations at their flagship Mill Street store are coming along.

As reported last month, The Hub is in the midst of a $350,000 fundraising drive aimed at transforming the property: these initial renovations will see a building that can perform double-duty, with offices for social services delivery on an upper mezzanine, and a far more spacious and improved retail display area. The plan also adds communal and sorting areas, and upgrading an accessible public bathroom to ensure a more barrier-free environment.

At present the building has been stripped down to the bare bones of its original role as the O’Brien Theatre. Several people in attendance yesterday vividly remembered the burgundy and turquoise paint scheme now visible for the first time in decades.

Hub board members hope the initial renovations will be completed by spring.

Some photos: